Covid-19

Covid-19 UPDATE 09/06/20


De Covid-19 richtlijnen worden meer en meer versoepelt, maar er zijn nog steeds een aantal beperkingen en maatregelen waar we rekening mee moeten houden. Daarom hebben we besloten omwille van praktische overwegingen om nog steeds alle bijeenkomsten, vergaderingen, lesavonden, .... tot nader order op te schorten. We zullen dus o.a. de overige geplande cursusdagen “Cursus Sterrenkunde 2020” op een latere datum organiseren.

GÉÉN ZOMERSTOP 2020 DIT JAAR

Normaal houden we elk jaar in de maanden juli en augustus een zomerstop en begint het nieuwe seizoen in september. We hebben besloten met het bestuur om dit jaar, nu het kan, géén zomerstop te doen.

We willen 2 activiteiten organiseren enkel voor de leden bestemd. Een eerste activiteit is een zonnekijk avond op vrijdag 17 juli gevolgd door een sterrenkijk avond op vrijdag 14 augustus. Natuurlijk is dat op voorwaarde dat het goed weer is. Bij slecht weer zal de activiteit naar een latere datum worden verschoven. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden aan de lokalen van het SMAC zoals gewoonlijk. LET WEL, het SMAC-lokaal zal NIET TOEGANKELIJK zijn. Dat wil zeggen dat er géén drank zal zijn en ook géén sanitaire voorzieningen.

Meer details zullen jullie vernemen via de gebruikelijke kanalen (facebook, website, messenger...)

CURSUS STERRENKUNDE

We zijn tevens ook plan om de normale activiteiten, bijeenkomsten en vooral onze cursus sterrenkunde 2020 te hervatten vanaf vrijdag 4 september 2020. Uiteraard is dit nog onder voorbehoud daar we dit enkel kunnen als de Covid-19 maatregelen minder strikt worden. Ook hier zal op een latere tijdstip meer informatie volgen.

Wij danken jullie voor het begrip en we hopen dat jullie nog allemaal gezond mogen zijn.

Het bestuur.