Sterrenwacht Altair wil een brug leggen tussen de geïnteresseerde leek, de passionele amateur en de professionele sterrenkundige.

De groep bestaat uit gedreven mensen, die elk met hun eigen middelen bijdragen aan de werking van Sterrenwacht Altair. Ook jij kan hier deel van uitmaken en lid worden. Tijdens onze verschillende activiteiten staat het waarnemen centraal, of het nu de zon, de maan, de planeten of de sterren zijn.

Ook voor het publiek zijn wij toegankelijk. Dus kom tijdens onze publieke activiteiten mee de sterrenhemel bewonderen, en natuurlijk ontbreekt de nodige toelichting niet.

Ben je een vereniging of een school en geïnteresseerd in sterrenkunde? Wij bieden een goede formule die spektakel garandeert. Kijk hiervoor zeker eens naar onze groepsactiviteiten.

Bezoek zeker ook onze Facebook pagina eens: Sterrenwacht Altair

!! OPSCHORTING !!

Belangrijke aankondiging!

Door de huidige negatieve evolutie van de Covid-19 cijfers in België, hebben we besloten om opnieuw alle bijeenkomsten tot nader order op te schorten. Uiteraard zouden we het liever anders zien.

Voor alle leden en cursisten gaan we de Cursus Sterrenkunde 2020 ook helemaal opnieuw geven zodra dat het allemaal weer kan.

Het bestuur.

Voor al je astronomie materiaal, bezoek zeker eens Astromarket. Groot aanbod aan voordelige prijzen.